13
08/2010
0

Arrivederchi amore

 

Hajdihó ......!
Aki bújt, aki nem, holnap indulás van, szóval ez az utolsó lehetőség, hogy kulturált körülmények között köszönjünk el. Aki eljött a búcsú bulira, annak külön köszönet, kivételes dicséret azoknak akik részt vállaltak a hét üveg vodka Fény formátumban történő elpusztításáért (http://www.csakafeny.hu/). <!--more-->
Az utóbbi hetekben nem igazán írtunk, mert nagyon felgyorsultak az események. Hogy mást ne említsek, szegény jó André kormányműve (illetve valami Pitman tengely szimeringje, bármit is jelentsen ez) szombatra elfáradt, szóval a hét eleje nagyon mozgalmasra sikerült, de most minden működik.
Megvolt az indulás előtti bosszúság is, amikor ma reggel egy jó Alfa 145  szép lendületesen nekitolatott Tesco parkolójában az én 156-omnak, mondtam is az embernek, hogy nem normális. Kár, hogy nem a terepjáróval voltam.
Az utolsó két hétben mérhetetlen mennyiségű adományt szedtünk össze, illetve hullott az ölünkbe, a dolgok jelenlegi állása szerint több komplett számítógépet viszünk, emellett ruhákat, valamint sportszereket, tisztálkodó szereket, vitaminokat és angol tankönyveket több, mint 200e ft értékben. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a jerevámi árvaház lakói hétköznapjainak színesebbé tételéhez!
És persze ismételt köszönet a szponzorainknak (Dobrocsi Krisztiánnak, a Szecskay ÜI-nek, a Faludi Wolftheiss Ü.I-nek, a Lions Klubbnak és a Vision Zero egyesületnek, és természetesen a Controflex Kft-nek.) hogy megkönnyítették – nem is kicsit – a felkészülésünket.
Akkor tehát holnap reggel rajt, innentől kezdve jelentkezünk, amikor tudunk és van internet is.
Nincs többé magány!
he-he

A bejegyzés trackback címe:

https://csontbrigad.blog.hu/api/trackback/id/tr82218644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása