30
08/2010
2

17. nap Jermuk Jereván

 


 

Ahogy írtam, lementem, és Lőrinc segítségé el megtankoltunk a parkolóban. Kicsi gondod okozott, hogy a tölcsérért kipakoltam az egész csomagtartót, de az sajnos a tetőn lévő ládába volt, de sebaj, kicsi vásári hangulat elkélt oda a hotel elé is.


 

Soha nem gondoltam, hogy egymás után le fogom írni ezeket a szavakat, de a mai nap kulcsa a minőségi albán gázolaj volt. Tegnap ugyanis majdnem meghalt az autó, mire felmásztunk kétezer méterre, cserregett csattogott, és okádta a fekete füstöt. Reggel viszont betöltöttük az albán vastartalékot, húsz liter minőségi anyag, úgy szaladt a gép, mint egy kiscsikó. Persze a szintén a parkolóban végrehajtott légszűrő csere sem ártott, a kettő együtt olyant volt mint a red bull.


 

A nap egyébként laza döcögéssel telet azon az úton, amit itt autópályának hívnak. Kötelező fotózás az Araráttal a háttérben persze megvolt, és aztán irány Jereván.

A megérkezés egy kicsit döcögősre sikerült, mire összevártunk mmindenkit, hogy közösen vonuljunk be a főtérre, de aztán kialakult a konvoj, mentünk szorosan, mintha az amerikai elnököt szállítanánk, a helyieket megszégyenítő bátorsággal dudáltunk le mindenkit, félre félre, itt jön a 2010 Kaukázus Rally mezőnye! Volt valami interjú is, meg közös fotózás, aztán szálloda, medence, és sör!


 

Most irány a díjkiosztó, arrivederchi amore!

A bejegyzés trackback címe:

https://csontbrigad.blog.hu/api/trackback/id/tr852259224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andr 2010.09.01. 14:22:28

Hajra Lorinc,

Figyelunk, drukkolunk folyamatosan. Ha van arrafele youtube, akkor itt egy kis visszautra valo rock:

www.youtube.com/watch?v=AqKmWslGiac

Andris

GabikA 2010.09.03. 13:30:56

Je van indapassom!

Hajra Loci, es a tobbiek!

Jok a kepek.

Udv, Tischi
süti beállítások módosítása